POJOK PILKEL DESA TUNJUNG

Info Tunjung 27 Mei 2019 11:57:22 WITA

Nggih nawegang semeton Desa Tunjung, nyantos mangkin Prawertaka utawi Panitia Pemilihan sampun ngemargiyang paileh acara ngeninin piuning Daftar Pemilih Tetap saking pinanggal 25 nyantos 28 Mei 2019. Sadurung punika sampun kauningang indih Pemilih Tambahan kirang langkung tigang rahina sadurung penetapan DPT punika. Sewos ring punika indik Balon sane sampun ngeranjing nyantos pinangggal 25 Mei 2019 wenten tatiga, inggih punika :

1. I Made Sadia (in cumbent),
2. I Nyoman Sutamayasa, lan
3. I Gede Massarto.
yen manut sekadi dudonan karya saking Prawertaka, sampun mejanten jangkep indik paileh ngenenin Balon sane sampun munggah, ngelantur pacang kelaksanayang klarifikasi berkas Balon menawi wenten sane durung jangkep jagi katurin galah saking Prawertaka mangda prasida jangkep indik berkas sane durung nyantos 21 Juni 2019. Dumogi nenten kapiambeng indik Penetapan lan penentuan Nomor Urut Calon jagi kemargiyang di pinanggal 22-25 juni 2019.
ring galah sekadi mangkin tityang ngalungsur pangampura ring semeton sami duaning wenten perubahan indik galah pencoblosan manut saking manggala prawertaka Kabupaten Buleleng, inggih punika wantah ring pinanggal 31 Oktober 2019, sadurungnyane sampun kasobyahang ring pinaggal 30 Oktober 2019. Dumogi prasida memargi antar lan becik tan kapiambeng melarapan antuk pasuecan Ida Hyang Widhi Wasa. Sinampura, selingan mebasa Bali duaning manut Keputusan Bapak Gubernur Bali, mangda sareng-sareng ngajegang lan ngelestariang basa lan budaya Bali,
Suksma
( Sekr. Panitia)